Varastorahoitus

Helpompia kauppoja kauppiasrahoituksemme avulla

Handlarfinans hallitsee autokaupan kiemurat. Ala on meille tuttu, ja uskomme siihen vahvasti. Tiedämme, että monilla autokauppiailla on suuria visioita ja kasvuhaluja, mutta esteeksi muodostuvat usein lainamarkkinat. Autoliikkeiden on perinteisesti ollut vaikeaa saada lainaa pankeista, koska niissä ei osata nähdä ajoneuvon arvoa.

Tässä me astumme kuvaan. Handlarfinansissa ajatellaan, että kaikilla autokauppiailla tulisi olla mahdollisuus tehdä uusia kauppoja ilman huolta lainahakemuksen kohtalosta.

Kun teet yhteistyötä kanssamme, saat kumppanin, joka näkee autoliikkeesi potentiaalin ja kauppatavaran eli auton arvon. Siten voimme myöntää huomattavasti suurempia lainoja kuin perinteiset pankit. Sinä taas voit ostaa lisää autoja, kasvattaa nopeasti liiketoimintaasi ja parantaa huomattavasti sen kannattavuutta.

29+ arvostelut

Vapaus

Korkeat luottorajamme takaavat sen, että kätesi eivät enää ole sidotut kaupantekotilanteessa.

Turvallisuus

Liikkeesi varasto eli autot toimivat meillä lainan vakuutena.

Kasvu

Rahoitusratkaisumme mahdollistavat autokauppasi kasvun.

Mitä varastorahoitus on?

Varastorahoitus – tai meidän kielellämme autokauppiaslaina – tarkoittaa pelkistettynä sitä, että käytät varastoasi lainan vakuutena. Autokauppiaiden todellisuus on usein valitettavasti ollut hankalampi, koska pankkeja on ollut vaikea saada ymmärtämään kaupan arvoa. Monet kauppiaat ovatkin joutuneet vetäytymään kannattavista kaupoista likviditeettivajeen vuoksi. Pitkällä aikavälillä tämä vaikeuttaa yritysten suunnittelua (sisäänostot) ja kasvua.

Handlarfinansin autokauppiaslainalla huolehdit helposti ja nopeasti siitä, että sinulla on riittävästi katetta hyvien kauppojen varalta. Tarjoamme suuren aloitusluoton, jota on mahdollista korottaa, kun yhteistyö on jatkunut jonkin aikaa ja molemmat osapuolet tietävät sen toimivan.

Ehdot

Helppoa hallintaa asiakasportaalissamme

Asiakasportaalimme on erinomainen ja turvallinen työkalu, josta löytyy kirjautumalla kaikki ostot, laskut, luotot, sopimukset ja kirjanpidon tositteet yhdestä paikasta. Portaalissa voit myös pidentää rahoitusaikaa tai kuitata velan – luonnollisesti täysin maksutta.

Näin homma toimii

Etsi sopiva ajoneuvo
Allekirjoita sopimus
Maksa käsiraha

Kun olet löytänyt ostettavan ajoneuvon, kirjaudu asiakasportaaliin ja anna kaupan tiedot. Jos myyjä lähettää tiedot meille, lisäämme kaupan asiakassivulle puolestasi. Kun olemme saaneet tiedot ja kaikki on kunnossa, lainan myöntäminen sujuu parissa minuutissa.

Sopimus allekirjoitetaan helposti pankkitunnusten avulla, mikä tekee tapahtumasta turvallisen sekä sinulle että auton myyjälle.

Rahat tulevat myyjän tilille muutamassa minuutissa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tästä ei homma enää helpotu!

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Autamme satoja autokauppiaita kasvamaan ja nostamaan liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Tässä kaksi esimerkkiä.

Uuden liikkeen avaaminen jatkaa Omaxin nousukiitoa

Omax Oy on tehnyt autokauppaa Lempäälässä jo vuodesta 2016 asti. Perheyrityksen erikoisuus on kokonaisvaltainen myyntipalvelu, joka takaa asiakkaalle helpon avaimet käteen kokemuksen autoa myydessä, ja nopean ja luotettavan prosessin autoa ostaessa.

AtenAuto kasvuun Handlarfinansin avulla

Helsingin Vuosaaressa sijaitseva AtenAuto Oy on kasvanut vauhdilla. Viime vuonna vielä toiminimenä toiminut yritys muutettiin osakeyhtiöksi liiketoiminnan ja tuloksen kasvaessa. Laajaa asiakaskuntaa palveleva autoliike korostaa onnistuneiden ostojen merkitystä ja on saanut toiminnan kehittämiseen vauhtia Handlarfinansin ostorahoituksen kautta.

Suurempi varasto takaa raumalaiselle autokauppialle kilpailukykyä ja tyytyväiset asiakkaat!

Reilun kolme vuotta Raumalla toimineella Sata-Autolla kauppa käy kuumana. Vaihtoautojen lisäksi nykyaikaisten premium-autojen myyntiin erikoistunut liike on onnistunut moninkertaistamaan varastonsa ja liikevaihtonsa lyhyessä ajassa, ja suuri kiitos tästä kuuluu Handlarfinansille.

Miten Handlarfinans voi auttaa autokauppiasta?

Täältä näet, mihin rahkeesi riittävät Handlarfinansin avulla. Täytä tiedot oikeanpuoleiseen lomakkeeseen ja katso, miten voit maksimoida ostovoimasi ja kasvaa valitsemalla kumppaniksi meidät.

Onko kysyttävää? Tutustu alla oleviin kysymyksiin ja vastauksiin. Voit toki myös milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä.

  1. Sinulla tulee olla yritys, joka toimii autoliikkeenä.
  2. Sinulla tulee olla toimitila, jossa esittelet autoja.
  3. Sinulla tulee olla varastovakuutus.
Olemme aina auki ja käytettävissä tarpeesi mukaan päivästä ja vuorokaudenajasta riippumatta.
Traficomissa yrityksesi on auton haltija ja Handlarfinans omistaja.
Voit käyttää Handlarfinansia kaikenlaisiin ostoihin eri kanavista (esim. huutokaupat, yritykset ja yksityishenkilöt).

Kumppanina Handlarfinans

Voitto
0
Kauppoja yhteensä
0kpl
Voiton kasvu (krt)
0x

Ilman Handlarfinansia

Voitto
0
Kauppoja yhteensä
0kpl
Voiton kasvu (krt)
0x
*Yllä oleva laskelma perustuu ajoneuvokauppaan, jossa on 10 %:n käsiraha ja 1,5 %:n kuukausikorko. Lainaehdot ovat aina yksilölliset, ja ne määräytyvät yrityksesi luottoluokituksen mukaan. Lisämaksut ovat mahdollisia, mutta piilomaksuja ei ole.
©2021 All Rights Reserved.