Tietoa meistä

Autamme sinua tekemään enemmän ja parempia kauppoja

Menestyksekäs autokauppa vaatii tietoa ja kovaa työtä sekä uusilta kauppiailta että vakiintuneilta autoliikkeiltä, jotka hakevat uutta kasvua.

Autokauppiaat saavat harvoin ansaitsemaansa palvelua ja rahoitusta pankeista. Sitä varten on Handlarfinans. Tarjoamme ostomahdollisuuksia ja varastorahoitusta autokauppiaille eri puolilla Pohjolaa. Asiakkaanamme saat rahoitettua ostosi ja voit siten tehdä enemmän ja parempia kauppoja.

Handlarfinansin ovat perustaneet autokauppiaat toisille autokauppiaille. Olemme auttaneet satoja autoliikkeitä kasvamaan ja lisäämään voittojaan. Siksi tiedämme, miten myös sinä voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Anna meidän auttaa, niin voit tehdä enemmän ja parempia kauppoja.

Play Video

Handlarfinansin visio

Haluamme, että sinulla on aina mahdollisuus tehdä hyviä kauppoja. Tiedämme, miten turhauttavaa on joutua kieltäytymään hyvistä kaupoista tai tinkimään tavoitteistaan likviditeettivajeen vuoksi. Autokauppiaana sinun tulisi voida keskittyä siihen, minkä parhaiten osaat: hyvien kauppojen tekoon. Tarjoamme kokonaisvaltaisen rahoitus- ja ostoratkaisun ja helpotamme siten joustavien autokauppojen tekoa. Handlarfinans pyrkii varmistamaan sen, että kaupat sujuvat kaikkien kannalta nopeasti ja turvallisesti.

Handlarfinansin arvot

Koko toimintamme perustana on asiakassuhde ja -palvelu. Olemme auki joka päivä ympäri vuorokauden, jotta juuri sinä voisit viedä kauppasi maaliin. Tiedämme, että hyvät kaupat vaativat välillä nopeita päätöksiä ja siten mahdollisuutta saada nopeasti rahoitusta. Kun hankit varastorahoitusta meiltä, saat aina tavoitettavissa olevan ja turvallisen kumppanin, joka auttaa nostamaan toimintasi seuraavalle tasolle. Sinun tarvitsee vain päättää, miten pitkälle haluat mennä.
0 +
Autoa rahoitettu
0 +
Asiakasta
0 +
Työntekijää

Tiimimme kasvaa!

Handlarfinansissa työskentelee joukko avoimia ja motivoituneita ihmisiä, jotka haluavat auttaa yrityksiä kasvamaan rahoitus- ja ostoalustamme avulla. Haemme nyt lisää innostuneita kollegoita tiimiimme. Oletko sinä yksi heistä? Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää!
©2021 All Rights Reserved.