Meistä

Hyvät kaupat ovat intohimomme

Handlarfinans syntyi turhautumisesta. Harva asia on yhtä turhauttavaa kuin monimutkaiset kaupat ja laskeva kunnianhimo puutteellisen likviditeetti takia.

Handlarfinans toteuttaa turvallistaa kauppa kaikille osapuolille ja auttaa samalla autokauppiaita saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Kun olemme mukana, kaikki osapuolet
ovat tyytyväisiä.

numerollisesti hyviä kauppoja

11000+

Toteutuneet kaupat

300+

Yhteistyökumppanit Suomessa ja Ruotsissa

5/5

Asiakastyytyväisyys

Yrityksen perustajat

Perustaja / Toimitusjohtaja

Axel Nordblom

Axelin intohimo on innovointi ja ongelmien ratkaiseminen. Tämän takia hän laittaa kaiken ruutinsa kumppaneillemme ja palvelumme kehittämiseen, jotta kumppanimme voisivat saavuttaa täyden potentiaalinsa. 

Ennen Handlarfinansia Axel vastasi startup kiihdyttämöstä, joka investoi yli 200 startup yritykseen. Tämän lisäksi hän on myös auttanut suurempia yrityksiä strategia ja rahoitus asioissa.

Perustaja

Robert Moldén

Robertilla on ainutlaatuinen tausta
autoalalta ja on valittu Vuoden Yrittäjäksi Tukholmassa vuonna 2017.

Yli kymmenen vuoden kokemuksella ja harvinaisella autojen hinnoittelu lahjakkuudella, hän on myynyt yli 4000 autoa viimeisimmän viiden vuoden aikana. Ennen Handlarfinansia Robert on itse kokenut autokauppiaan rahoitusongelmat, jossa joutuu sanomaan ei hyville kaupoille.

Maajohtaja

Anders Lassila

Anders on ollut autoalalla yli kymmenen vuotta. Hän on vuosien saatossa myynyt ja ostanut tuhansia autoja. Pitkä kokemus on kehittänyt vahvan hinnoittelun taidon sekä tuonut laajat verkostot ympäri Eurooppaa. Ennen Handlarfinansiin siirtymistä Anders toimi myyntijohtajana Oy Sports Car Center Ab:ssa. Handlarfinans yhdistettynä oikein laskettuihin hankintoihin antaa rajattomat mahdollisuudet menestykseen.

Talousjohtaja

Axel Helisten

Axelilla on palava intohimo yrityskehittämistä ja autoalaa kohtaan. Hän on aikaisemmin ollut mukana perustamassa ja johtamassa sekä autoalan yritystä, että voittoa tavoittelematonta yhdistystä.

Hänen jatkuva halu kehittyä ja läheinen yhteistyö kumppaneidemme kanssa, mahdollistaa loistavat asetelmat kumppaneidemme nopeaa kasvua varten.