Meistä

Autamme autokauppiaita menestymään

Handlarfinans syntyi turhautumisesta. Harva asia on yhtä turhauttava kuin se, että kaupat jäävät tekemättä puutteellisen likviditeetin takia. 

Handlarfinans toteuttaa turvallista kauppaa kaikille osapuolille ja auttaa samalla autokauppiaita saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Palvelumme auttaa autokauppiaita kasvamaan nopeammin. 

Autamme sinua saamaan kilpailuetua rahoittamalla autojen ostoa niin Suomesta kuin muualta Euroopasta. Handlarfinansin avulla voit ostaa enemmän autoja, tarjota asiakkaillesi enemmän vaihtoehtoja ja ansaita enemmän rahaa. Voit hyödyntää pääomaasi paremmin, eikä sinun tarvitse enää sitoa suuria summia autovarastoon.

Olemme kotimainen ja turvallinen palvelu, joka antaa sinulle helpon ja joustavan pohjan menestykseen.

Kun olemme autokaupoissa mukana, kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

 

Menesty kanssamme:

11000+

Toteutuneet kaupat

300+

Yhteistyökumppanit Suomessa ja Ruotsissa

5/5

Asiakastyytyväisyys

Yrityksen perustajat

Perustaja / Toimitusjohtaja Handlarfinans Sverige

Axel Nordblom

Axelin intohimo on innovointi ja ongelmien ratkaiseminen. Hän haluaa auttaa yhteistyökumppaneitaan menestymään ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa. 

Ennen Handlarfinansia Axel vastasi startup-kiihdyttämöstä, joka investoi yli 200 startup-yritykseen. Lisäksi hän on auttanut yrityksiä strategia- ja rahoitusasioissa.

Perustaja

Robert Moldén

Robertilla on ainutlaatuinen tausta
autoalalta, ja hänet valittiin Vuoden Yrittäjäksi Tukholmassa vuonna 2017. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus autoalalta, ja hän on myynyt yli 4000 autoa viimeisimmän viiden vuoden aikana. 

Ennen Handlarfinansia Robert on itse kokenut autokauppiaan rahoitusongelmat, eli tilanteet, joissa joutuu sanomaan ei hyville kaupoille likviditeetin puutteen takia.

Toimitusjohtaja AMCAP Oy

Anders Lassila

Anders on ollut autoalalla yli kymmenen vuotta. Hän on vuosien saatossa myynyt ja ostanut tuhansia autoja. Pitkä kokemus on kehittänyt vahvan hinnoittelun taidon sekä tuonut laajat verkostot ympäri Eurooppaa.

Ennen Handlarfinansiin siirtymistä Anders toimi myyntijohtajana Oy Sports Car Center Ab:ssa.
Handlarfinans yhdistettynä oikein laskettuihin hankintoihin antaa rajattomat mahdollisuudet menestykseen.

Toimitusjohtaja Handlarfinans Suomi

Axel Helisten

Axelilla on palava intohimo yrityskehittämistä ja autoalaa kohtaan. Hän on aikaisemmin ollut mukana perustamassa ja johtamassa sekä autoalan yritystä, että voittoa tavoittelematonta yhdistystä.

Hänen jatkuva halunsa kehittyä ja läheinen yhteistyö kumppaneiden kanssa mahdollistaa kumppaneiden nopean kasvun.